AAnbieding - SEO 6 maandentraject

Iedere onderneming wil goed gevonden worden in de zoekmachines, niet iedereen heeft een account bij Facebook of Instagram, veel van jouw potentiële klanten zoeken nog steeds via Google.
Google is de marktleider in Nederland als het gaat om het gebruik van een zoekmachine, maar ook de andere zoekmachines zullen zeker worden meegenomen in het optimaliseren van jouw website.

SEO - ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

Zoekmachineoptimalisatie (Search Engine Optimization, afgekort SEO) betekent eigenlijk de techniek, autoriteit, interne links en externe naar je website of webshop optimaliseren om zo hoog mogelijk te scoren in de organische zoekresultaten met relevante zoekwoorden zodat potentiële klanten je vinden. Een hele mond vol, maar het komt er op neer dat jouw website zo aangepast gaat worden, dat jouw klanten en zoekmachines je website goed kunnen lezen en jouw informatie kunnen begrijpen.
Met search engine optimization zal jouw website of pagina op de eerste pagina van de zoekmachines komen te staan. Het bekijken van de positie in de zoekresultaten van Google of Bing, het analyseren van de Google Analytics alsook het optimaliseren van de tags begint in een eerste fase.

Je hebt onze website misschien gevonden in Google terwijl je zocht naar een SEO specialist of SEO bureau. Colander Concepts is een SEO Specialist en werkt met name voor kleine zelfstandigen en zzp´ers en werkt met veel gedrevenheid om jouw website hoger in google te laten komen.

Het Colander Concepts SEO Proces

Aanbiding van de maand

Iedere maand kiest Colander Concepts een beroep uit het kleinbedrijf om in het zonnetje gezet te worden en een leuke aanbieding te doen.
Voor de maand juni is dit het beroep: Thuiskapper, ben je werkzaam als thuiskapper en wil je gebruik maken van deze aanbieding, lees dan vooral verder.
Jouw website wordt gedurende 6 maanden vier uur per week onder handen genomen om hoger in Google terecht te komen.
Wat gaan we doen, eigenlijk alle stappen die je in de afbeelding hierboven ziet staan, dit proces is een continu proces.

  • Doelzoekwoorden vinden
  • Huidige positie bepalen
  • Zwakke plekken van website repareren (veiligheid e.d.)
  • Pagina's optimaliseren (afbeeldingen, teksten aanpassen)
  • Schadelijk links verwijderen
  • Backlinks toevvoegen

De kosten zijn €380 exclusief 21% btw, dit is met een korting van maar liefst 40% van wat het normaal zou kosten! Meld je dus vandaag nog aan om gebruikte maken van deze aanbieding. Ook als je pas volgende maand wilt starten, geen probleem. Gespreide betaling kan in overleg.
Heb je nog geen website? We kunnen een basic website voor je maken met een contactformulier en een chatboxje voor Whatsapp.

HOE LANG DUURT HET optimaliseren?

Het duurt ongeveer 4 tot 6 maanden voordat de optimalisaties gaan werken in de zoekmachines, daarom biedt Colander Concepts deze aanbieding voor 6 maanden aan. Na deze eerste periode kan je een gestage groei over de organische kanalen verwachten en zal het zijn geld terug verdienen.