Bovenaan in Google

Iedere onderneming, groot of klein, wil bovenaan in Google gevonden worden. De zoekmachines hebben een cruciale rol in het websiteverkeer, social media heeft de laatste jaren een belangrijk onderdeel gekregen. Maar veel mensen zoeken nog een bedrijf in de buurt via een zoekmachine.
Bovenaan in Google of in Bing komen te staan kost tijd en geld, de concurrentie is hoog. Maar op lokaal niveau valt veel winst te behalen.

ZoekmachineOptimalisatie

In het verleden was het algoritme van de zoekmachines nog niet zo sterk als tegenwoordig. Hoe meer links je had, hoe hoger je in de zoekresultaten terecht kwam. Wanneer we Google als voorbeeld nemen, dit bedrijf heeft een checklist van 200 punten waarop jouw website wordt gecontroleerd. Hoe beter jouw website hier op wordt aangepast, des te beter jouw website bovenaan in Google terecht komt.
Natuurlijk wordt er ook nog gekeken naar je backlinks, jouw vermeldingen op andere websites al dan niet in dezelfde branche.
Het duurt ongeveer 4 tot 6 maanden voordat de optimalisaties gaan werken in de zoekmachines, daarom adviseert Colander Concepts een minimum van 6 maanden voor alle projecten. Na deze eerste periode kan je een gestage groei over de organische kanalen verwachten en zal het zijn geld terug verdienen. Bovenaan in Google zal zeker gaan gebeuren.

SEO Maandabonnement

Colander Concepts heeft een SEO maandabonnement. Dit maandabonnement begint met een zoekwoordenonderzoek, op welke zoekwoorden wordt jouw website gevonden en welke zoekwoorden wordt er door je concurrentie gebruikt?
De volgende fase is de websitescan, waar kan jouw website nog in verbeteren? Is de opmaak van de pagina's wel goed? Staan er niet teveel letters in Bold of ontbreekt er iets op het gebied van veiligheid?
Maar natuurlijk zit er in dit abonnement ook linkbuilding, je ontvangt circa vijf backlinks per maand. Dit kunnen bedrijvengidsen zijn, startpagina's, maar ook het schrijven van een blog op een andere website behoort tot de mogelijkheden. Soms wil een eigenaar van een website een betaling ontvangen voordat je een blog kan plaatsen. Deze kosten zijn voor rekening van de opdrachtgever, het wordt apart in rekening gebracht als je er voor kiest om een blog te schrijven. Zie het als een advertentie op een veel bezocht website.
Naast het optimaliseren van jouw website wordt er ook een vermelding aangemaakt in Google Mijn Bedrijf. Een heel handig hulpmiddel naast jouw eigen websitesite om meer klanten te trekken en om in contact te blijven. Zeker op lokaal niveau speelt deze dienst van Google een grote rol. Je ontvangt hier een uitleg over hoe je dit het beste kunt gebruiken.

Best Effort

Colander Concepts voert de Zoekmachineoptimalisatie opdrachten uit op basis van ‘best effort’. Er zijn geen garanties af te geven over het verkeer naar jouw website dan wel webshop, omdat dit van veel factoren afhankelijk is, waar wij niet de controle over hebben.
Colander Concepts garandeert echter wel dat, daar waar mogelijk, alles in het werk te stellen om jouw site zo aan te passen dat je meer bezoekers krijgt die ook daadwerkelijk overgaan tot koop of een lead worden.

Bovenaan in Google - colanderconcepts.nl

Neem contact op