Nederlandse Thema´s Voor een Wordpress website

Ga je een Wordpress website maken? Er zijn voor Wordpress veel thema´s beschikbaar, maar omdat Wordpress van origine Engelstalig is, moeten de thema´s vertaald worden.
Binnen de gemeenschap van Wordpress zijn er vertalers actief, ook Nederlandstalige vertalers.
Wanneer je een website in Wordpress gaat maken en je wil een thema installeren, is het wel fijn een Nederlandstalige Wordpress thema te gebruiken wanneer je website gebruikt gaat worden voor de Nederlandse markt. Hieronder een aantal met Thema´s die volgens Wordpress.org in het Nederlands zijn.

Astra door Brainstorm Force

Astra is een snel en volledig aanpasbaar Wordpress thema en zeer geschikt als blog, persoonlijke portfolio, bedrijfswebsite en een kan als front dienen voor een webshop met Woocommerce. Met 50 kb is is het uitermate licht in bestandsgrootte en daarmee behoorlijk snel. Vertaling naar het Nederlands is voor 100% gereed.
Installeer vandaag nog dit Wordpress thema, maak een proefopstelling, je gaat het zeker leuk vinden.

Twenty Seventeen door Wordpress.org

Twenty Seventeen is gemaakt door Wordpress.org en is zeer geschikt voor het maken van zakelijke websites. Het thema heeft meerdere talen, waaronder het Nederlands en kan worden worden gebruikt op elk apparaat. Van desktops tot aan mobiel telefoons. Twenty Seventeen is uitgebracht in het jaar 2017. Bij elke grote release aan het einde van een jaar wordt er een nieuw standaard thema uitgebracht. Op 8 december zal de 2021 versie worden uitgebracht. Laat bij het maken van een Wordpress Website altijd 1 standaard thema geinstalleerd staan, zodat Wordpress kan terugvallen op dit thema bij een storing aan het door jouw geactiveerde thema.

Hello Elementor door elementor

Hello Elementor is een eenvoudig Wordpress thema, gebruik dit thema in combinatie met de Elementor plugin. Dit thema is volledig in het Nederlands vertaald en is geschikt als je wilt beginnen met het maken van websites in Wordpress.

OceanWP door OceanWP

OceanWP is een lichtgewicht Wordpress thema en in hoge mate uit te breiden. Je kan er bijna elke type website mee maken, zoals een blog, portfolio, zakelijke site of WooCommerce-winkel, met een fraai en professioneel ontwerp. Het is snel, responsive, geschikt voor vertalingen en rechts-naar-links-schrift, heel goed voor zoekmachineoptimalisatie, unieke WooCommerce opties om je omzet te verhogen en veel meer. Je kunt gemakkelijk de instellingen voor tablet en telefoon beheren, zodat je site er op elk aparaat prima uitziet.
Gebruik populaire pagebuilders zoals Elementor, Beaver Builder, Brizy, Visual Composer, Divi, SiteOrigin, enz.
Voor ontwikkelaars zijn er tal van mogelijkheden de code uit te breiden en het thema helemaal naar hun hand te zetten.
Op zoek naar een veelzijdig thema? Dan moet je OceanWP zeker gaan gebruiken.

Heb je goede ervaringen met een Wordpress thema die nog niet is opgenomen op deze pagina, laat het ons weten en we voegen het toe.

Neve door Themeisle

Neve is een super snelle multifunctionele Wordpress thema, wat makkelijk aanpasbaar is. Je kan het gebruiken voor blogs, kleine bedrijven, startups, bureaus, bedrijven, e-commerce winkels (bv WooCommerce storefront) maar ook voor persoonlijke portfolio sites en de meeste soorten projecten. Het is een volledig AMP geoptimaliseerd en responsive thema.
Neve laadt slechts in enkele seconden en past zich perfect aan op elk apparaat, ook je mobieltje.
Hoewel het een minimalistisch ontwerp heeft, is het thema uitbreidbaar, heeft het een sterk geoptimaliseerde SEO-code, resulterend in een toppositie in de zoekresultaten van Google. Neve werkt perfect met Gutenberg en de populairste paginabouwers (Elementor, Brizy, Beaver Builder, Visual Composer, SiteOrigin, Divi). Neve is ook klaar voor WooCommerce, responsive, RTL & klaar voor vertaling. Met meer dan 200.000 downloads is het een aanrader om het eens te proberen, Neve heeft ook een 100% Nederlandse vertaling.

Hulp nodig bij het maken van je Wordpress website? Neem contact op via ons contactformulier en we kunnen een keer een sessie inplannen met behulp van Google Meet.