Nieuwsbrief van Colander Concepts

Colander Concepts is een internetbureau uit Schiedam en richt zich op kleine ondernemingen en zzp´ers, en specialiseert zich in zoekmachineoptimalisatie en het maken van websites in Wordpress en Webshops met Prestashop.
Onze nieuwsbrief verschijnt maandelijks en jouw gegevens worden niet gedeeld met derden.
Het opzeggen van de nieuwsbrief kan altijd via de link onderaan de nieuwsbrief die je in jouw mailbox ontvangt.

ONTVANG GRATIS TIPS

Met een gratis abonnement op onze nieuwsbrief ontvang je gratis tips over hoe je jouw website zo goed mogelijk in de zoekmachines zichtbaar kunt krijgen.
Maar we geven ook tips weg over het gebruik van Wordpress en Prestashop, over hoe je meer omzet kan gaan draaien en hoe je meer klanten op je website kunt krijgen.
Onze diensten breiden we in de toekomst uit, om je zo beter van dienst te blijven zijn.

Dus schrijf je vandaag nog in en ontvang omze maandelijkse nieuwsbrief.

Wordpress en Prestashop

Wordpress en Prestashop zijn twee opensource CMS systemen die wereldwijd worden gebruik, ze zijn gemakkelijkin gebruik en worden door een internationale gemeenschap van programmeurs actueel en veilig gehouden. Colander Concepts heeft de kennis in huis om beide systemen te gebruiken.

Wordpress en Prestashop blijven zichzelf continu ontwikkelen en gaan mee met de tijd, ook hier besteden we aandacht aan in onze nieuwsbrieven, zodat jij als niet voor een verrassing komt te staan.
We bespreken in de nieuwsbrief nieuwe plugins, thema´s en nieuwe elementen van beide CMS systemen.

afbeelding van brievenbussen - nieuwsbrief van colander concepts - colanderconcepts.nl