Jouw site zichtbaar in Google

Iedere onderneming wil goed gevonden worden in de zoekmachines, niet iedereen zoekt jouw bedrijf op via Facebook of Instagram, maar veel klanten nog steeds via Google. Google is de marktleider in Nederland als het gaat om het gebruik van een zoekmachine, maar ook de andere zoekmachines zullen zeker worden meegenomen in het optimaliseren van jouw website.

SEO - ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

Zoekmachineoptimalisatie (Search Engine Optimization, dit korten we af met SEO) betekent eigenlijk de techniek, autoriteit, interne links en externe naar je website of webshop optimaliseren om zo hoog mogelijk te scoren in de organische zoekresultaten met relevante zoekwoorden zodat potentiële klanten je vinden. Met search engine optimization zal jouw website of pagina op de eerste pagina van de zoekmachines komen te staan. Het bekijken van de positie in de zoekresultaten van Google of Bing, het analyseren van de Google Analytics alsook het optimaliseren van de tags begint in een eerste fase.

Je hebt de website van Colander Concepts misschien gevonden in Google terwijl je zocht naar een SEO specialist of SEO bureau. Colander Concepts is een SEO Specialist en werkt met name voor kleine zelfstandigen en zzp´ers en werkt met veel gedrevenheid om jouw website hoger in google te laten komen.

Als je wilt weten hoe Colander Concepts jouw kan helpen meer klanten te trekken, neem dan contact op via het contactformulier.

Het Colander Concepts SEO Proces

HOEVEEL KOST HET?

Colander Concepts heeft voor de kleine zelfstandige ondernemer het SEO Start programma ontwikkeld.
Voor €75 euro wordt er een zoekwoordenonderzoek uitgevoerd bestaande uit twee scans.
Een scan bij aanvang en een na de afgesproken periode, om het resultaat te kunnen meten.
Dit scheelt jouw als ondernemer een paar uur zoeken naar de beste zoekwoorden en de zoekwoorden die worden gebruikt door je concurrenten.

Naast SEO Start heeft Colander Concepts het SEO Maandabonnement.
Het maandabonnement kost €69 per maand, eenmalig €150
1 uur per maand werkt Colander Concepts aan het zichtbaar maken van jouw website:
- Zoekwoordenonderzoek (5 zoekwoorden)
- Website Audit
- Aanpassen van teksten
- Wekelijkse rapportage
- Focus op 5 zoekwoorden
- Linkinbuilding van ongeveer 5 backlinks per maand

De eerste periode van het abonnement is 3 maanden, daarna is het maandelijks opzegbaar.
Prijzen zijn exclusief 21% btw.

HOE LANG DUURT HET optimaliseren?

Het duurt ongeveer 4 tot 6 maanden voordat de optimalisaties gaan werken in de zoekmachines, daarom adviseert Colander Concepts een minimum van 6 maanden voor alle projecten. Na deze eerste periode kan je een gestage groei over de organische kanalen verwachten en zal het zijn geld terug verdienen.

SEO UREN INKOPEN

Bij Colander Concepts kan je extra SEO uren inkopen, voor 10 uur betaal je €450 exclusief 21% btw.
Deze uren kan je bijvoorbeeld inzetten als je een landingspagina wilt maken voor een komende actieperiode, zoals sinterklaas of de kerstdagen.

Colander Concepts - SEO maandabonnement

Niet gevonden wat je zocht? Mail je vraag door en we kunnen altijd een maatwerkoplossing aanbieden.