SEO Bureau Colander Concepts

een SEO bureau nodig om jouw website optimaal te krijgen?

Colander Concepts is een zeer gedreven internetbureau wanneer het gaat om zoekmachine optimalisatie, met verschillende diensten. Met een aantal SEO-diensten kan Colander Concepts je op weg helpen naar een toppositie in Google en andere zoekmachines, zoals Bing en Yahoo!
Colander Concepts richt zich op kleine ondernemingen en zzp´ers die meer uit hun website of webwebshop willen halen. Ben je nog niet overtuigd? Vraag dan de gratis website audit aan en hiermee kan je zelf zien hoe je website ervoor staat. Immers, want als je naar de resultaten van het audit rapport kijkt, zijn dit ook de fouten die Google ziet en krijg je strafpunten op de rangschikking. De oplossing is een specialist inhuren die goed is in zoekmachine optimalisatie.
Colander Concepts helpt je bij linkbuilding, online marketing en laat de resultaten zien in wekelijkse rapporten. De rapporten maken het aantoonbaar dat je website of webshop zichtbaarder wordt in de zoekresultaten.

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE?

Zoekmachine optimalisatie, in het Engels search engine optimization (SEO) genoemd, is het gebruik van internet marketingtechnieken voor het genereren van topposities in bijvoorbeeld Google. De niet betaalde zoekresultaten van de zoekmachine bevatten op de eerste pagina tien verwijzingen naar relevante websites.
Bij populaire zoekwoorden staan er vier Google Ads advertenties. Het doel van SEO is het verkrijgen van een zo hoog mogelijke positie op de eerste pagina van de zoekresultaten.
Een plek bij de eerste tien websites en dan natuurlijk het liefst de op positie nummer één. Zoekmachineoptimalisatie verhoogt jouw vindbaarheid als ondernemer met je zakelijke website in de zoekmachines, daar kan het SEO Bureau Colander Concepts je uitstekend bij helpen.

VERSCHILLENDE SEO PAKKETTEN

Blijven je bezoekers weg? Krijg je geen bestellingen meer binnen? Dan kan je de hulp van Colander Concepts goed gebruiken. Het SEO Bureau Colander Concepts kan je als kleine ondernemer op weg helpen om jouw website bovenaan in Google te krijgen binnen jouw regio.
Er zijn een aantal SEO pakketten samengesteld, om te beginnen met het instappakket, SEO Start.
Door de juiste zoekwoorden te gebruiken op je website, kunnen de zoekmachines jouw boodschap beter begrijpen. Aan de hand van een aantal metingen, krijg je na de scan een advies rapport, zodat je dit kan toepassen op je website. Na een vooraf afgesproken periode wordt de zoekwoordenscan nogmaals gedraaid en kan het eindresultaat gemeten worden.

Naast SEO Start bestaat er een mogelijkheid voor het SEO Maandabonnement, met een minimale afname van drie maanden.
Het project wordt op een ochtend of middag ingericht, Google Analytics en Google Search Console wordt voor je aangemaakt en er zal voor de komende maanden monitoring plaatsvinden op jouw website.
Wekelijks ontvang je een voortgangsrapporten op drie domein, jouw Pageranking, jouw website vitaliteit en jouw concurrentie.
We doen aan linkbuilding, een onderdeel van de online marketing strategie om je website of webshop bekender te maken. Per maand zal je ongeveer 5 backlinks krijgen naar je pagina en er wordt 1 uur per maand aan jouw website optimalisatie gewerkt. Hier ontstaat het resultaat door: hoger in Google, je website zal meer autoriteit gaan krijgen.

Natuurlijk kan het SEO Bureau Colander Concepts je helpen bij het aanpassen van jouw website, er is kennis van Wordpress en Prestashop.

Heb je nog geen website?

Ben je nog niet online met een website? Stel je dit maar iedere keer uit?
Dan kan Colander Concepts een website voor je maken, zelfs een one-pager website in 1 dag.
Met een website gemaakt in Wordpress kan je contact leggen met je klanten, er zijn diverse marketingmogelijkheden die we kunnen inbouwen. Denk hierbij aan een chatbot, contact via Whatsapp of het verzenden van nieuwsbrieven. Voor bijna elke branche kunnen wij een oplossing verzorgen.
Hevb je een fysieke winkel maar nog een webshop? Dit kan Colander Concepts voor je verzorgen, zodat je binnen een maand tot zes weken online producten kan gaan verkopen. Met als resultaat, je onderneming zal gaan groeien en meer omzet halen. Colander Concepts is een Prestashop specialist, we zullen dan ook de webshop met dit CMS systeem gaan maken.

MEER BEZOEKERS via Google

Meer bezoekers, of laten we zeggen: meer potentiële klanten naar je website met zoekmachineoptimalisatie (SEO) is een grote wens van elke ondernemer. Binnen Nederland is het optimaliseren van websites voor zoekmachines voornamelijk gericht op Google, omdat Google al jaren een marktaandeel van zo'n 95% heeft. Door jouw website te optimaliseren op het gebied van unieke content, techniek en externe linkpopulariteit zorgt het SEO Bureau Colander Concepts ervoor dat je website hoog in Google komt te staan en goed vindbaar is. Dit levert meer verkeer naar je website en hierdoor ook meer leads. Het optimaliseren en een samenspel van Colander Concepts en jouw als klant, wat is jouw doelgroep, wat is je werkgebied? Wil je lokaal in je regio bekend worden? Allemaal vragen waar antwoord op moet gegeven moet worden voordat er met zoekmachineoptimalisatie gestart kan worden en jij op den duur meer klanten krijgt.

OVER HET SEO BUREAU

Het SEO bureau Colander Concepts is in juli 2020 gestart met het aanbieden van zoekmachineoptimalisatie (SEO) en het ontwerpen van websites en richt zich op de kleine zelfstandige ondernemer. Deels gedreven door een ideaal en inlevingsvermogen van de eigenaar, Michel Stikkelorum, om de kleine zelfstandige ondernemer zo goed mogelijk te helpen bij het zichtaar zijn op het internet. In de jaren voor Colander Concepts heeft Michel Stikkelorum een webshop gehad en hiermee veel ervaring opgedaan met het online ondernemen, wat werkt wel en wat werkt niet. Er is kennis opgedaan over Wordpress en Prestashop, als het gaat om websites ontwerpen en met het beheer van de webshop is er kennis opgedaan over zoekmachineoptimalisatie (SEO).

SEO TOPPOSITIES

Steeds meer mensen zijn online via zoekmachines op zoek naar producten die ze willen kopen.
Als je producten wilt verkopen op het internet is het belangrijk dat je een toppositie in de zoekresultaten van zoekmachines weet te bemachtigen.
Er is een onderzoek uitgevoerd en het blijkt dat 9 van de 10 bezoekers alleen de eerste pagina van de zoekresultaten bekijkt en driekwart van de bezoekers alleen de eerste vijf zoekresultaten. Wil je meer omzet halen uit het zichtbaarder zijn op internet, dan moet je zoekmachineoptimalisatie serieus nemen en ook (jaarlijks) budget vrijmaken om dit te bewerkstelligen voordat je een SEO Bureau in de armen neemt. Houd er rekening mee dat het een investering is van tijd en geld, het kan soms maanden duren voordat je echt goed zichtbaar bent in de resultaten van Google.

Colander Concepts zal zich tot het uiterste inspannen om jouw website of webwinkel zo hoog mogelijk te krijgen, de resultaten worden uitgevoerd als ¨Best Effort¨. Ondanks dat Colander Concepts een zoekmachine optimalisatie specialist is, is er geen garantie af te geven dat je website of webshop de positie zal behouden.
Hiervoor zijn er teveel factoren in het spel om deze garantie af te geven.

Colander Concepts - Logo - SEO Bureau