SEO Projectinrichting - SEObility

een SEO bureau nodig voor SEObility?

Colander Concepts is een zeer gedreven internetbureau wanneer het gaat om zoekmachine optimalisatie, met verschillende diensten. Met een aantal SEO-diensten kan Colander Concepts je op weg helpen naar een toppositie in Google en andere zoekmachines, zoals Bing en Yahoo!
Colander Concepts heeft ervaring met het inrichten van projecten binnen Seobility en kan je hierbij ondersteunen bij het inrichten.

Wat is ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE?

Zoekmachine optimalisatie, in het Engels search engine optimization (SEO) genoemd, is het gebruik van internet marketingtechnieken voor het genereren van topposities in bijvoorbeeld Google. De zoekresultaten waarvoor je niet betaalt bevatten op de eerste pagina tien verwijzingen naar relevante websites.
Bij populaire zoekwoorden staan er vier Google Ads advertenties. Het doel van SEO is het verkrijgen van een zo hoog mogelijke positie op de eerste pagina van de zoekresultaten.
Een plek bij de eerste tien websites en dan natuurlijk het liefst de op positie nummer één. Zoekmachineoptimalisatie verhoogt jouw vindbaarheid als ondernemer met je zakelijke website in de zoekmachines, daar kan het SEO Bureau Colander Concepts je uitstekend bij helpen.

Wat is Seobility?

Seobility is een online SEO-software voor betere website-optimalisatie.
Seobility controleert jouw volledige website door alle gelinkte pagina's te crawlen. Alle gevonden pagina's met fouten, problemen met de on-page optimalisatie of problemen met betrekking tot de pagina-inhoud zoals dubbele inhoud worden verzameld en weergegeven in elk controlegedeelte. Natuurlijk kan je ook alle problemen van een enkele pagina in de paginabrowser analyseren.
Via een webpagina kan je de informatie van Seobility in de gaten houden, zelfs op je tablet of mobiele telefoon.

Voor een duurzame en continue beoordeling van jouw website wordt elk project constant gecrawld en geanalyseerd door de crawlers van Seobility om de voortgang van jouw optimalisatie bij te houden.
Ook bij serverfouten en grote problemen wordt je door de monitoringdienst van Seobility via e-mail op de hoogte gebracht van de status van jouw website.

Voor "one-pager" of websites die alleen uit Flash bestaan, krijg je geen optimale resultaten met Seobility en het wordt dan aangeraden om een alternatief te zoeken.

Colander Concepts en Seobility

Colander Concepts kan het inrichten van een project binnen Seobility volledig uit handen nemen, zodra het project is ingericht, dragen wij het beheer weer over.
Colander Concepts voert eerst een zoekwoorden en zoektermen onderzoek uit en bij goedkeuring van de woorden en termen door de klant, wordt het project helemaal inrichten en er wordt inrichtingsdocumentatie geschreven.
Er wordt voor je uitgezocht wie de grootste concurrenten zijn per zoekwoord en richten deze in binnen het project. Zodra Seobility de eerste scan heeft gemaakt van jouw website wordt er door Colander Concepts een prio 1 actielijst opgemaakt waarmee je moet beginnen om direct de eerste positieve resultaten te halen.

Wat kost het allemaal?

Voor een premium abonnement bij Seobility ben je ongeveer 390 euro per jaar kwijt en daarmee kan je drie domeinen monitoren. Voor hele grote websites heb je een abonnement nodig van ongeveer 1500 euro per jaar. Deze prijzen zijn met 20% korting die Seobility geeft. Je dient als klant jezelf aan te melden bij Seobility, Colander Concepts is geen tussenpersoon.

Colander Concepts rekent voor een kleine website tot 10 pagina's 474 euro.
Voor websites vanaf 10 pagina's tot 30 pagina's 948 euro.
Heeft de website meer dan 30 pagina's of is het project een webshop? Dan wordt het maatwerk en hier wordt een offerte voor opgemaakt. Prijzen zijn exclusief 21% btw.

Extra on-page SEO ondersteuning kost 39,50 euro per uur en wordt achteraf gefactueerd o.b.v. afronding op 15 minuten. Colander Concepts heeft in dit geval beheerdersrechten nodig voor de website.
Het uurtarief is exclusief 21% btw.

De werkzaamheden worden op afstand uitgevoerd en aan het einde van de werkdag wordt er een voortgangsrapport verzonden.

Colander Concepts inhuren?

Wil je Colander Concepts inhuren voor het inrichten van een project binnen Seobility? Neem dan contact op met Colander Concepts via het contactformulier of via een persoonlijk bericht op Facebook/Instagram.
Je krijgt dezelfde dag nog een reactie terug, ook in het weekend.

SEO projectinrichting Seobility - Colander Concepts