SEO Schiedam

Colander Concepts zorgt dat kleine ondernemers uit Schiedam hoger in Google, Bing en Yahoo! komen, zodat de onderneming groeit in klanten en omzet. Dit kan met betaalbare oplossingen.

SEO Schiedam, de term zegt het al. Colander Concepts kan de lokale ondernemers hoger in Google laten komen en hierdoor zichtbaarder zijn voor de klanten uit de eigen buurt.

SEO Schiedam - colanderconcepts.nl

Ondernemers uit Schiedam

Colander Concepts is een internetbureau uit Schiedam en kan Schiedamse ondernemers helpen zichtbaarder te worden binnen de zoekmachines door zoekmachine optimalisatie (SEO) door te voeren, hiervoor is het betaalbare SEO maandabonnement. De minimale afname is drie maanden, daarna is het maandelijks opzeg.
Heeft jouw onderneming nog geen website? Colander Concepts heeft verschillende mogelijkheden om een website te maken, waardonder een website in1 dag of een webshop met Prestashop. De website zal lokaal in Schiedam goed gevonden gaan worden middels SEO. Een gratis Google Mijn Bedrijf service is inbegrpen.


Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimalisation. Ook wel zoekmachineoptimalisatie genoemd. Het is een verzamelnaam van alle processen die zorgen dat jouw website hoger in Google komt te staan, zonder te adverteren. Google heeft een marktaandeel van rond de 95% in Nederland, dus daarom richten de meeste bedrijven zich eerst op Google.

Niet betaalde zoekresultaten worden organische zoekresultaten genoemd, dus onbetaald hoger komen in de zoekresultaten van Google en andere zoekmachines, zoals Bing, Yahoo! en DuckDuckgo. Organische zoekverkeer naar websites is gewoon gratis websiteverkeer. Wie wil dat nou niet?

Echter is het hoog in de zoekresultaten komen afhankelijk van best wel veel factoren, zowel wel binnen als van buiten jouw website.
Content, structuur, links, techniek, autoriteit en dergelijke zijn belangrijke elementen bij het verkrijgen van een hogere positie in zoekmachines.

Door op de juiste manier met zoekmachineoptimalisatie om te gaan, leert een zoekmachine zoals Google je website steeds beter te begrijpen en wordt je daarmee op een hogere positie gezet.

Continue werken aan SEO is zeer belangrijk. Zeker als jouw onderneming goed gevonden moet worden in Schiedam of in de regio. Als je goed gevonden wilt blijven in Schiedam, dan wil je namelijk niet gaan zakken in de resultaten. Blijf dus je website/webshop continu verbeteren op het gebied van SEO.

Het maken van Google advertenties in Adwords heet SEA, je betaalt voor iedere klik en dat kan met populaire zoekwoorden aardig in de kosten lopen.
De zoekwoordenscan van Colander Concepts kan dat heel goed laten zien.


SEO - de voordelen


1. HOGE POSITIE IN ALLE ZOEKMACHINES

Op de eerste pagina van Google, Bing, Yahoo! en DuckDuckGo? Dat is mogelijk, want zoekmachineoptimalisatie (SEO) zorgt voor hogere posities.

2. DE BESTE INVESTERING OOIT

Blijvend profiteren van jouw hoge posities? Dat is mogelijk, want hoge posities in de zoekmachines = meer klanten en omzet!

3. VINDBAARHEID VAN JOUW CONTENT

Goed gevonden willen worden met al jouw content? Dat is mogelijk, het goed optimaliseren kan op elk zoekwoord.

4. RESULTAAT OP LANGERE TERMIJN

Jouw SEO inspanningen toekomstbestendig maken? Dat is mogelijk, want al de seo activiteiten blijven bewaard.


SEO Start

Colander Concepts heeft als instapdienst SEO Start en kost €75 exclusief btw. Het is een zoekwoordenscan, er worden vijf zoekwoorden onder handen genomen.
Lees hier meer over SEO Start en ontdek wat Colander Concepts kan doen voor jouw onderneming uit Schiedam.