SEO Schiedam - wordt zichtbaarder

Zoekmachine optimalisatie (SEO) voor ondernemers uit Schiedam

Het SEO Bureau Colander Concepts zorgt dat kleine ondernemers en zzp´ers uit Schiedam met hun websites zichtbaarder in zoekmachines worden. Zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo. Door zichtbaarder te worden, gaat jouw onderneming online groeien en zal je meer omzet gaan draaien. Dit kan met betaalbare oplossingen.
SEO Schiedam, de term zegt het al. Wij helpen de lokale ondernemers de online zichtbaarheid te bevorderen. Stap 1 is een website audit van het SEO Bureau Colander Concepts, stap 2 is om gezamenlijk zoekwoorden te bepalen en de zoekwoorden met het meeste potentieel te gebruiken in jouw website optimalisatie.
Zoekmachine optimalisatie behaal je niet alleen door je websites of webshop aan te passen met een strak design of door slimme trucjes toe te passen, we gaan ook kijken naar je activiteiten op social media. Hoewel het niet door o.a. de makers van Google wordt aangegeven, jouw activiteiten op social media, zoals Facebook en Instagram, hebben zeker een invloed hebben op jouw ranking.

Hoe gaan we te werk met de websites van onze klanten? We controleren de posities van de websites in de zoekmachines, om je op de hoogte te houden van de resultaten, ontvangt je wekelijks een voortgangsrapport over deze posities en de resultaten van het organisch verkeer. Er wordt een gratis website audit uitgevoerd en lossen de problemen op. We bekijken schadelijke links, jouw website kan gelinkt zijn met een website die niet zo goed presteert, wat jouw websitepositie in de zoekresultaten kan schaden.
Zoekmachine optimalisatie draait om resultaten op de langere termijn, reken voor goede resultaten op een termijn van zo´n 4 tot 6 maanden. Aan het begin van een traject bepalen we de strategie en kunnen we een lichte inschatting maken hoeveel tijd het gaat kosten.

Colander Concepts voert alle optimalisatie taken uit op basis van ´Best Effort´, omdat er veel externe factoren zijn, kunnen wij niet garanderen dat posities behouden blijven. Maar we zullen een grote inzet tonen om de resultaten zo goed mogelijk uit te voeren. De bedrijven achter de zoekmachines voeren per jaar honderden wijzigingen door, die een kleine of een grote invloed hebben op jouw ranking.
Door dit continu te blijven monitoren, kan je met de nodige tijd en middelen de ranking weer positief beïnvloeden.

SEO Schiedam - colanderconcepts.nl

SEO MAANDABONNEMENT

Om jouw website te optimaliseren hebben wij het betaalbare SEO maandabonnement. De minimale afname is drie maanden, daarna is het maandelijks opzeg.
Heeft jouw onderneming nog geen website? Het SEO Bureau Colander Concepts heeft verschillende mogelijkheden om een website te maken, waaronder een website in 1 dag of een webshop met Prestashop. De website zal lokaal in Schiedam goed gevonden gaan worden middels onze zoekmachineoptimalisatie. Een gratis Google Mijn Bedrijf service is inbegrepen.

WAT IS ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE?

SEO staat voor Search Engine Optimalisation. Ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd. Het is een verzamelnaam van alle processen die zorgen dat jouw website hoger in Google komt te staan, zonder te adverteren. Google heeft een marktaandeel van rond de 95% in Nederland, dus daarom richten de meeste bedrijven zich eerst op Google. Search Engine Optimalisation maakt deel uit van Online Marketing.
Online Marketing bevordert de zichtbaarheid van een onderneming of een merknaam op het internet.

Niet betaalde zoekresultaten worden organische zoekresultaten genoemd, dus onbetaald hoger komen in de zoekresultaten van Google en andere zoekmachines, zoals Bing, Yahoo! en DuckDuckgo. Organische zoekverkeer naar websites is gewoon gratis websiteverkeer. Wie wil dat nou niet?

Echter is het hoog in de zoekresultaten komen afhankelijk van best wel veel factoren, zowel wel binnen als van buiten jouw website.
Content, structuur, links, techniek, autoriteit en dergelijke zijn belangrijke elementen bij het verkrijgen van een hogere positie in zoekmachines.

Door op de juiste manier met zoekmachine optimalisatie om te gaan, leert een zoekmachine zoals Google je website steeds beter te begrijpen en word je daarmee op een hogere positie gezet.

Continue werken aan SEO is zeer belangrijk. Zeker als jouw onderneming goed gevonden moet worden in Schiedam of in de regio. Als je goed gevonden wilt blijven in Schiedam, dan wil je namelijk niet gaan zakken in de resultaten. Blijf dus je website/webshop continu verbeteren op het gebied van SEO.

Het maken van Google advertenties in Adwords heet SEA, je betaalt voor iedere klik en dat kan met populaire zoekwoorden aardig in de kosten lopen.
De zoekwoordenscan van Colander Concepts kan dat heel goed laten zien.

SEO - DE VOORDELEN

1. HOGE POSITIE IN ALLE ZOEKMACHINES

Op de eerste pagina van Google, Bing, Yahoo! en DuckDuckGo? Dat is mogelijk, want zoekmachineoptimalisatie (SEO) zorgt voor hogere posities.

2. DE BESTE INVESTERING OOIT

Blijvend profiteren van jouw hoge posities? Dat is mogelijk, want hoge posities in de zoekmachines = meer klanten en omzet!

3. VINDBAARHEID VAN JOUW CONTENT

Goed gevonden willen worden met al jouw content? Dat is mogelijk, het goed optimaliseren kan op elk zoekwoord.

4. RESULTAAT OP LANGERE TERMIJN

Jouw SEO inspanningen toekomstbestendig maken? Dat is mogelijk, want al de seo activiteiten blijven bewaard.

MAAK KENNIS MET COLANDER CONCEPTS

Wil je meer klanten trekken? Maak dan kennis met het SEO Bureau Colander Concepts en we bespreken de mogelijkheden. Dan kunnen wij je helpen middels onze zoekmachine optimalisatie en online marketing, we beginnen met een gratis website audit om de nullijn te bepalen. Daarna bekijken we jouw activiteiten op social media en bepalen we de zoekwoorden waarop jouw website gevonden moet worden.
Wil je een hele nieuwe website? Webdesign is ook een van onze diensten, we kunnen een website maken in Wordpress en voor een webshop maken wij met Prestashop. Jouw nieuwe professionele website wordt SEO opgeleverd, zodat de zoekmachines dit goed kunnen lezen.
Maar we houden natuurlijk ook rekening met je klanten, zoekmachine optimalisatie draait niet alleen om de zoekmachine. Het draait allemaal om klanten voor je te winnen.

Alles nog even op een rijtje:

- Je ontvangt een gratis website audit
- we controleren de social media activiteiten
- we bepalen samen de zoekwoorden
- We zorgen voor linkbuilding
- Je kan beginnen met het instappakket SEO Start
- We hebben een SEO maandabonnement vanaf €69
- je ontvangt wekelijks rapporten over de behaalde resultaten
- Nieuwe website nodig? Webdesign is een van onze diensten
- Nieuwe webshop nodig? Bekijk onze pagina over webshops
- Een one-pager website dienst, je bedrijf is in 1 dag online
- Je werkt samen met een SEO bureau uit Schiedam
- Er is kennis van Online Marketing, Wordpress en Prestashop aanwezig
- Gratis inrichting Google Mijn Bedrijf

Heb je interesse in onze diensten? Neem vandaag nog contact op, je krijgt een Website Audit op onze kosten en we bespreken de mogelijkheden. Voor elk budget is er wel strategie te bedenken om jouw website hoger in de zoekresultaten van Google te krijgen en je bedrijf meer omzet te laten draaien.