SEO Schiedam

Voor ondernemers uit Schiedam

Colander Concepts zorgt dat kleine ondernemers en zzp´ers uit Schiedam met hun websites zichtbaarder in zoekmachines worden. Zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo. Door zichtbaarder te worden, gaat jouw onderneming online groeien en zal je meer omzet gaan draaien. Dit kan met betaalbare oplossingen.

SEO Schiedam, de term zegt het al. Colander Concepts kan de lokale ondernemers helpen deze zichtbaarheid te bewerkstelligen. Dit doen we door gezamenlijk doelzoekwoorden te bepalen en de zoekwoorden met het meeste potentieel te gebruiken in jouw website optimalisatie.
We gaan samen voor mooie resultaten die jouw geld zal gaan opleveren.
Heb je een webshop? Ook dit is leuke uitdaging voor zoekmachine optimalisatie, door pagina´s en producten te optimaliseren, zal je webshop meer omzet gaan draaien.

Hoe gaan we te werk met de websites van onze klanten?
We controleren de postities van de websites in de zoekmachines, om je op de hoogte te houden van de resultaten, ontvangt je wekelijks een voortgangsrapport over deze posities en jouw organisch verkeer.
Er wordt een website audit uitgevoerd en lossen de problemen op, we bekijken schadelijke links, jouw website kan gelinkt zijn met een website die niet zo goed presteert, wat jouw website positie in de zoekresultaten kan schaden.

SEO draait om resultaten op de langere termijn, reken voor goede resultaten op een termijn van zo´n 4 tot 6 maanden. Aan het begin van een traject bepalen we de strategie en kunnen we een lichte inschatting maken hoeveel tijd het gaat kosten.

Colander Concepts voert alle optimalisatie taken uit op basis van ´Best Effort´, omdat er veel externe factoren zijn, kunnen wij niet garanderen dat posities behouden blijven.

SEO Schiedam - colanderconcepts.nl

SEO Maandabonnement

Om jouw website te optimaliseren hebben wij het betaalbare SEO maandabonnement. De minimale afname is drie maanden, daarna is het maandelijks opzeg.
Heeft jouw onderneming nog geen website? Colander Concepts heeft verschillende mogelijkheden om een website te maken, waardonder een website in 1 dag of een webshop met Prestashop. De website zal lokaal in Schiedam goed gevonden gaan worden middels onze zoekmachineoptimalisatie. Een gratis Google Mijn Bedrijf service is inbegrpen.

Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimalisation. Ook wel zoekmachineoptimalisatie genoemd. Het is een verzamelnaam van alle processen die zorgen dat jouw website hoger in Google komt te staan, zonder te adverteren. Google heeft een marktaandeel van rond de 95% in Nederland, dus daarom richten de meeste bedrijven zich eerst op Google.

Niet betaalde zoekresultaten worden organische zoekresultaten genoemd, dus onbetaald hoger komen in de zoekresultaten van Google en andere zoekmachines, zoals Bing, Yahoo! en DuckDuckgo. Organische zoekverkeer naar websites is gewoon gratis websiteverkeer. Wie wil dat nou niet?

Echter is het hoog in de zoekresultaten komen afhankelijk van best wel veel factoren, zowel wel binnen als van buiten jouw website.
Content, structuur, links, techniek, autoriteit en dergelijke zijn belangrijke elementen bij het verkrijgen van een hogere positie in zoekmachines.

Door op de juiste manier met zoekmachineoptimalisatie om te gaan, leert een zoekmachine zoals Google je website steeds beter te begrijpen en wordt je daarmee op een hogere positie gezet.

Continue werken aan SEO is zeer belangrijk. Zeker als jouw onderneming goed gevonden moet worden in Schiedam of in de regio. Als je goed gevonden wilt blijven in Schiedam, dan wil je namelijk niet gaan zakken in de resultaten. Blijf dus je website/webshop continu verbeteren op het gebied van SEO.

Het maken van Google advertenties in Adwords heet SEA, je betaalt voor iedere klik en dat kan met populaire zoekwoorden aardig in de kosten lopen.
De zoekwoordenscan van Colander Concepts kan dat heel goed laten zien.

SEO - de voordelen

1. HOGE POSITIE IN ALLE ZOEKMACHINES

Op de eerste pagina van Google, Bing, Yahoo! en DuckDuckGo? Dat is mogelijk, want zoekmachineoptimalisatie (SEO) zorgt voor hogere posities.

2. DE BESTE INVESTERING OOIT

Blijvend profiteren van jouw hoge posities? Dat is mogelijk, want hoge posities in de zoekmachines = meer klanten en omzet!

3. VINDBAARHEID VAN JOUW CONTENT

Goed gevonden willen worden met al jouw content? Dat is mogelijk, het goed optimaliseren kan op elk zoekwoord.

4. RESULTAAT OP LANGERE TERMIJN

Jouw SEO inspanningen toekomstbestendig maken? Dat is mogelijk, want al de seo activiteiten blijven bewaard.


Maak kennis met Colander Concepts

Kennismaken met Colander Concepts? Wij hebben als instapdienst SEO Start en kost €75 exclusief btw. Het is een zoekwoordenscan, er worden vijf zoekwoorden onder handen genomen. Lees hier meer over SEO Start en ontdek wat Colander Concepts kan doen voor jouw onderneming.