SEO Start - een goede investering

SEO Start is het programma wat door Colander Concepts is gemaakt voor websites van kleine ondernemingen en ZZP´ers. Door dit programma te doorlopen maak je een start om jou website zichtbaarder te maken in de zoekmachines. Binnen dit programma monitoren wij er vijf.

Bij de eerste dag geef je een vijftal zoekwoorden op die jij hebt gebruikt binnen je website.
Hierop voeren wij het zoekwoordenonderzoek uit, we meten ook de concurrentie waarop zij het beste scoren. Het rapport zal laten zien welke zoekwoorden je het beste kunt gebruiken om hoger in de zoekmachines te komen.
Ook zie je de kosten per klik als je Google Ads wilt gaan gebruiken, voor populaire zoekwoorden kan dit gaan om tientallen euro's. Door slim met de zoekwoorden voor Google Ads om te gaan, kan je hierin kosten besparen. Maar voor een startende ondernemer is het advies om voor de organische zoekresultaten te gaan, een goede investering die op langere termijn geld gaat opleveren.
Naast het zoekwoordenonderzoek wordt er een Google Analytics en een Google Search Console account voor je aangemaakt, zodat je jouw website kunt blijven monitoren. Over deze twee hulpmiddelen krijg je uiteraard een uitleg. Dat is nog niet alles, ook melden we jouw bedrijf aan bij Google Mijn Bedrijf, de bedrijvengids van Google.

Pas je website aan

Nadat je het rapport hebt gekregen, kan je beginnen met het aanpassen van je webteksten met de aanbevolen zoekwoorden. Hierin kan Colander Concepts ook helpen, je kan een pakket van 10 SEO uren inkopen.
Zodra de aanpassingen zijn gedaan en de zoekmachines hebben je website opnieuw bezocht, volgt er een tweede scan waarmee we de voortgang zullen meten, maar ook tot hoe ver je bent geklommen richting de concurrentie.
De zoekmachineoptimalisatie van Colander Concepts wordt op basis van ´Best Effort´ uitgevoert. Er kan geen garantie geven worden dat je posities behouden blijven, er zijn veel externe factoren in het spel waar wij geen controle over hebben.

Hoe meld ik mij aan?

Via ons contactformulier kan je jezelf aanmelden voor SEO Start, we maken een afspraak over de datum waarop de scan uitgevoerd moet gaan worden en daarnaast prikken we nog een datum voor de tweede scan, de dag waarop we de progressie van je veranderingen gaan meten. Je zult zien dat met het uitvoeren van SEO start je zichtbaarheid in zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo! omhoog schieten.
Colander Concepts komt niet langs voor het onderzoek, alles wordt op afstand uitgevoerd.
De totale kosten bedragen €75 exclusief 21% btw per domeinnaam.

*Voor Google Search Console is er een toevoeging nodig binnen de DNS records van jouw webserver.
Jouw hostingpartij kan je hierbij ondersteunen.

SEO Start - computer en tablet illustratie - colanderconcepts.nl - Afbeelding van janjf93 via Pixabay

Inbegrepen

2x zoekwoordenscan + rapporten
Concurrentie meting
Google Analytics account
Google Search Console account*
Google Mijn Bedrijf service