SEO Start

SEO Start  is het programma wat door Colander Concepts is ontwikkeld om je als kleine zelfstandige ondernemer of ZZP´er zichtbaarder te maken op het internet met jouw website of webshop.
De naamgeving zegt het al, het is een startptogramma voor zoekmachineoptimalisatie.
Bij de eerste dag geef je een vijftal zoekwoorden op die jij hebt gebruikt binnen je website. Hierop wordt een scan uitgevoerd, we meten ook de concurrentie waarop zij het beste scoren. Het rapport zal laten zien welke zoekwoorden je het beste kunt gebruiken om hoger in de zoekmachines te komen.
Ook zie je de kosten per klik als je Google Ads wilt gaan gebruiken, voor populaire zoekwoorden kan dit gaan om tientallen euro's. Door slim met de zoekwoorden voor Google Ads om te gaan, kan je hierin kosten besparen. Maar voor een startende ondernemer is het advies om voor de organische zoekresultaten te gaan, een investering die op langere termijn geld gaat opleveren.
Naast de scan wordt er een Google Analytics en een Google Search Console account voor je aangemaakt, zodat je jouw website kunt blijven monitoren. Over deze twee hulpmiddelen krijg je uiteraard een uitleg. Dat is nog niet alles, ook melden we jouw bedrijf aan bij Google Mijn Bedrijf, de bedrijvengids van Google.

Pas je website aan

Nadat je het rapport hebt gekregen, kan je beginnen met het aanpassen van je webteksten met de aanbevolen zoekwoorden. Hierin kan Colander Concepts ook helpen, je kan een pakket van 10 SEO uren inkopen.
Zodra de aanpassingen zijn gedaan en de zoekmachines hebben je website opnieuw bezocht, volgt er een tweede scan waarmee we de voortgang zullen meten, maar ook tot hoe ver je bent geklommen richting de concurrentie. We gaan natuurlijk voor de beste plek in de zoekresultaten!

Hoe meld ik mij aan?

Via het contactformulier kan je jezelf aanmelden voor SEO Start, we maken een afspraak over de datum waarop de scan uitgevoerd moet gaan worden en daarnaast prikken we nog een datum voor de tweede scan, de dag waarop we de progressie van je veranderingen gaan meten. Je zult zien dat met het uitvoeren van SEO start je zichtbaarheid in zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo! omhoog schieten.
Colander Concepts komt niet langs voor het onderzoek, alles wordt op afstand uitgevoerd.
De totale kosten bedragen €75 exclusief 21% btw per onderzoek.

SEO Start - computer en tablet illustratie - colanderconcepts.nl - Afbeelding van janjf93 via Pixabay

Inbegrepen

2x zoekwoordenscan + rapporten
Concurrentie meting
Google Analytics account
Google Search Console account
Google Mijn Bedrijf service


SEO, resultaten zie je na 4 tot 6 maanden