SEO uren voor een hogere ranking

Bij Colander Concepts kan je SEO uren inkopen. Het bestaat uit een pakket van 10 uur t.w.v. €450 exclusief 21% btw.
Je kan deze uren gebruiken voor een lancering van een nieuwe website of landingspagina, maar misschien wil je een campagne onder de aandacht brengen.
Deze uren kan je inzetten op alles wat zoekmachineoptimalisate nodig heeft voor een hogere ranking.
Bij dit pakket zit ook een éénmalige website scan inbegrepen, zodat je snel op de hoogte bent hoe je website er voor staat op het gebied van SEO en weet je exact weet wat de pijnpunten zijn.


SEO Google - Colander Concepts

SEO uren inplannen

Zodra je de uren hebt aangekocht, kan je ze laten inplannen. Er wordt gezamenlijk een projectplan opgemaakt met een start en einddutum.
Je kan de uren ook voor korte SEO vragen inzetten, de uren hebben een afronding op 10 minuten.
Voordat er werkzaamheden plaats vinden wordt er een SEO ranking scan gemaakt, zodat je goed in beeld hebt waar je in de ranking staat binnen Google,
maar ook die van jouw concurrenten.
Afhankelijk van het project zullen er diverse scans worden gemaakt, een technische scan van je website of een zoekwoordenonderzoek.
Dit spreken we per project af en het resultaat zal er zeker zijn, jouw website zal beter worden gevonden in Google en andere zoekmachines.
Maar wees geduldig en geef het tijd voor dat de aanpassingen worden opgemerkt door de zoekmachines.

Er zit geen verloopdatum op je ingekochte uren, je kan ze inzetten wanneer je maar wilt. Ingekochte uren kunnen niet worden teruggeven.

De SEO taken die wij uitvoeren zijn op basis van ´Best Effort´, omdat er externe factoren zijn die jouw positie in de zoekmachines kunnen beinvloeden.
Daar hebben wij geen invloed op.