SEO Uren

Bij Colander Concepts kan je SEO uren inkopen. Het bestaat uit een pakket van 10 uur t.w.v. €450 exclusief 21% btw.
Je kan deze uren gebruiken voor een lancering van een nieuwe website of landingspagina, maar misschien wil je een compange onder de aandacht brengen.
Deze uren kan inzetten op alles wat zoekmachine optimalisate nodig heeft.
Bij dit pakket zit ook een éénmalige website scan inbegrepen, zodat je snel op de hoogte bent hoe je website er voor staat op het gebeid van SEO en weet je exact weet wat de pijnpunten zijn.

SEO Google - Colander Concepts

SEO uren inplannen

Zodra je de uren hebt aangekocht, kan je ze laten inplannen. Er wordt gezamelijk een projectplan opgemaakt met een start en einddutum.
Je kan de uren ook voor korte SEO vragen inzetten, de uren hebben een afronding op 10 minuten.
Voordat er werkzaamheden plaats vinden wordt er een SEO ranking scan gemaakt, zodat je goed in beeld hebt waar je in de ranking staat binnen Google, maar ook die van jouw concurrenten.
Afhankelijk van het ptoject zullen er diverse scans worden gemaakt, een tecnische scan van je website of een zoekwoordenscan.
Dit spreken we per project af en het resultaat zal er zeker zijn, jouw website zal beter worden gevonden in Google en andere zoekmachines.
Maar wees geduldig en geef het tijd voor dat de aanpassingen worden opgemerkt door de zoekmachines.

Er zit geen verloopdatum op je ingekochte uren, je kan ze inzetten wanneer je maar wilt. Ingekochte uren kunnen niet worden teruggeven.


Lokaal zichtbaar worden? Google Mijn Bedrijf