Een eigen webshop in 4 weken

De basis vormgeving van Prestashop is modern, voldoet aan de nieuwste inzichten en is veilig.
Je hebt keuze uit diverse hostingpakketten, van S tot en met XL.
Het stopt niet na de vier weken, Colander Concepts beheert de webshop en jij bent de webshop verkoper, dit wordt ingesteld met rollen. Heb je meerdere medewerkers in dienst? Dan kan je een verkoopaccount per medewerker aan laten maken. Jij krijgt de rol van verkoper met voorraad en omzetbeheer. Alle accounts zijn inbegrepen, je betaald niets extra´s.

webshop laten maken - colanderconcepts.nl

Simpel beheer

Met een keuze uit tientallen invoegtoepassingen wordt de webshop zo ingericht dat je simpel de producten en je bestellingen kan beheren. Een training in het beheer van jouw producten en bestellingen is inbegrepen.

Meer omzet

Verhoog je omzet via kortingsbonnen en actieprijzen.
Zo heb je alle handvatten om te slagen met jouw webshop.
Via Mollie kan je jouw klanten met iDeal laten betalen, je kan jezelf aansluiten bij VVV Cadeaukaart om meer bekendheid te krijgen.

Zoekmachines

Krijg meer verkeer naar je webshop door hoger in Google te komen. Er wordt gebruik gemaakt van slimme technieken om jouw webshop zichtbaar te maken. Zelf kun je ook nog pagina’s en producten verbeteren voor SEO. In de training wordt dit uitgelegd.

Alles in 1 prijs

Je betaalt 1 vaste prijs voor je webshop en dat is inclusief webhosting, onbeperkt e-mailadressen aanmaken op je domeinnaam, SSL en support*.

Pakketten

Je hebt voor een webshop de keuze uit vier pakketten, S, M, L en XL. Een S pakket is voor de beginner, heb je momenteel nog geen webshop, dan start je met dit pakket. Het M pakket is als je wat meer omzet aan het krijgen bent, je kan later doorgroeien naar een L of zelf een XL pakket.

De richtprijzen: Voor een S pakket betaal je €1000 per jaar, voor een M pakket €1500 per jaar, voor een L pakket €2000 en voor een XL betaal je €2500 per jaar. Alle prijzen exclusief 21% btw.

*Standaard zit er acht uur support per maand bij je pakket, wanneer je meer uren support wilt kan dit per uur worden afgerekend of kan je extra supprt inkopen. Het veilig houden van je webshop is inclusief en worden niet weggeschreven op je acht uur support.

Dit zit ook in jouw webshop

Mobielvriendelijk

Je webshop is via smartphone en tablet goed leesbaar.

Verkoop via social media

Verkoop extra producten door je webshop te koppelen aan Facebook en Instagram.

Veel betaalmogelijkheden

In jouw webshop heb je toegang tot veel betaalmogelijkheden waaronder PayPal, Mollie, iDEAL en natuurlijk SEPA incasso.

Korting instellen

Breng je klanten in verleiding met kortingsacties en coupons. Inclusief automatische labels bij uitverkoop of als het product uitverkocht is.

E-goods toevoegen

Met jouw webshop verkoop je ook simpel webinars, lesmateriaal, e-books en dergelijke online producten.

Veilige webshop

De gegevens (en bestellingen) die klanten met je delen via jouw webshop, zijn veilig met SSL. Je krijgt dus gratis https:// voor de url.