Een eigen webshop in 4 weken

De basis vormgeving van Prestashop is modern, voldoet aan de nieuwste inzichten en is veilig. Je hebt keuze uit diverse hostingpakketten, van S tot en met XL. Het stopt niet na de vier weken, Colander Concepts beheert de webshop en jij bent de webshop verkoper, dit wordt ingesteld met rollen. Heb je meerdere medewerkers in dienst? Dan kan je een verkoopaccount per medewerker aan laten maken. Jij krijgt de rol van verkoper met voorraad en omzetbeheer. Alle accounts zijn inbegrepen, er zijn geen extra kosten.

Wat is prestashop?

Prestashop moet je zien als een tegenhanger van Wordpress Woocommerce, er zijn vele duizenden webshops gemaakt met Prestashop. Het grootste verschil met Wordpress is dat Prestashop specifiek is ontworpen als een CMS Webshop, waardoor het een goed en stabiel Content Management System is.

Met Prestashop kan je een moderne webwinkel beginnen, het is snel en is zoals eerder aangeven, veilig.
Net als Wordpress wordt het onderhouden door een internationale gemeenschap van programmeurs die de software veilig en actueel houden. Binnen Prestashop kunnen we ook maatwerk toepassen, zodat het precies is gesneden op jouw wensen.
Het heeft de moderne betalingsmogelijkheden, zoals een Mollie plugin of Paypal.
Wat Prastashop zo professioneel maakt, je kan het koppelen met koeriersdiensten, zoals PostNL.
Er is een dashboard aanwezig waarmee je het aantal klanten kan meten, maar ook welke producten het goed doen en welke juist niet.
Je kan jouw voorraad in de gaten houden en een klantenbestand aanleggen.
De webshop zal geheel in jouw huisstijl worden gemaakt. Heb je nog geen huisstijl en/of logo? Dan laten wij dit door een professionele ontwerper voor je uitvoeren.
Daarnaast heeft Prestashop mogelijkheden om reclame te maken voor je Webshop, van het verzenden van een nieuwsbrief, tot aan het aanmaken van kortingscoupons. Dit alles om je bezoekers te verleiden tot aankopen.

Wil je een professionele webshop, neem dan een Prestashop webshop af bij Colander Concepts, het eerste concept kunnen we al binnen twee dagen aan je tonen.

webshop laten maken - colanderconcepts.nl

Simpel beheer

Met een keuze uit tientallen invoegtoepassingen wordt de webshop zo ingericht dat je simpel de producten en je bestellingen kan beheren. Een training in het beheer van jouw producten en bestellingen is inbegrepen.

Meer omzet

Verhoog je omzet via kortingsbonnen en actieprijzen.
Zo heb je alle handvatten om te slagen met jouw webshop.
Via Mollie kan je jouw klanten met iDeal laten betalen, je kan jezelf aansluiten bij VVV Cadeaukaart om meer bekendheid te krijgen.

Zoekmachines

Krijg meer verkeer naar je webshop door hoger in Google te komen. Er wordt gebruik gemaakt van slimme technieken om jouw webshop zichtbaar te maken. Zelf kun je ook nog pagina’s en producten verbeteren voor SEO. In de training wordt dit uitgelegd.

Alles in 1 prijs

Je betaalt 1 vaste prijs voor je webshop en dat is inclusief webhosting, onbeperkt e-mailadressen aanmaken op je domeinnaam, SSL en support*.

Pakketten

Je hebt voor een webshop de keuze uit vier pakketten, S, M, L en XL. Een S pakket is voor de beginner, heb je momenteel nog geen webshop, dan start je met dit pakket. Het M pakket is als je wat meer omzet aan het krijgen bent, je kan later doorgroeien naar een L of zelf een XL pakket.

De richtprijzen: Voor een S pakket betaal je €1000 per jaar, voor een M pakket €1500 per jaar, voor een L pakket €2000 en voor een XL betaal je €2500 per jaar. Alle prijzen exclusief 21% btw.

*Standaard zit er acht uur support per maand bij je pakket, wanneer je meer uren support wilt kan dit per uur worden afgerekend of kan je extra supprt inkopen. Het veilig houden van je webshop is inclusief en worden niet weggeschreven op je acht uur support.

Dit zit ook in jouw webshop

Mobielvriendelijk

Je webshop is via smartphone en tablet goed leesbaar.

Verkoop via social media

Verkoop extra producten door je webshop te koppelen aan Facebook en Instagram.

Veel betaalmogelijkheden

In jouw webshop heb je toegang tot veel betaalmogelijkheden waaronder PayPal, Mollie, iDEAL en natuurlijk SEPA incasso.

Korting instellen

Breng je klanten in verleiding met kortingsacties en coupons. Inclusief automatische labels bij uitverkoop of als het product uitverkocht is.

E-goods toevoegen

Met jouw webshop verkoop je ook simpel webinars, lesmateriaal, e-books en dergelijke online producten.

Veilige webshop

De gegevens (en bestellingen) die klanten met je delen via jouw webshop, zijn veilig met SSL. Je krijgt dus gratis https:// voor de url.

Snel online - vraag een offerte aan

Wil je snel aan de slag met een goede professionele webshop? vraag dan vandaag nog een offerte aan.
Vertel zo goed wat je met de webshop wilt gaan doen, zodat we de oferte zo goed mogelijk kunnen opstellen.
Wanneer je een akkoord geeft, dient er een aanbetaling van 50% overgemaakt te worden. Zodra deze aanbetaling binnen is, wordt het project opgestart.