webshop laten maken in Schiedam

Je bent je aan het oriënteren om een webshop te laten maken, wellicht naast je fysieke winkel.
Colander Concepts kan je helpen met het ontwikkelen en/of het begeleiden van het opzetten van een webshop.
Er is voor elk budget wel een oplossing te verzinnen voor jouw online winkel.

Internet Bureau uit Schiedam

Colander Concepts is een internet bureau uit Schiedam en heeft ervaring met het maken van een webshop. We kunnen zelf een webshop maken met het opensource CMS Prestashop en het beheer van je overnemen. Zelf krijg je dan de rol van verkoper binnen de shop.

Maar we kunnen ook onderzoeken of er SAAS oplossingen zijn die het beste bij je onderneming passen. Er zijn diverse aanbieders op de markt waarbij je dit kan afnemen.
Naast het ontwikkelen van je webshop, dan wel het inrichten, zorgen wij ook dat je webshop goed gevonden gaat worden in de zoekmachines, Dit doen wij door zoekmachine optimalisatie door te voeren.

Zoekmachine Optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (SEO) draait om jouw webshop zo af te stellen dat zoekmachines zoals Google en Bing jouw producten en diensten goed kan onderscheiden en ze genoeg informatie hebben deze ook te rangschikken binnen de index van de zoekmachine.
Hier hebben wij een heel proces voor wat bestaat uit een zestal stappen, dit kan je kan je allemaal terug lezen op onze SEO pagina.

Vindbaarheid van je webwinkel

Vindbaarheid en een ontwerp dat gericht is op verkoop zijn essentiële onderdelen om van jouw nieuwe webshop uit Schiedam een succes te maken. Colander Concepts ontwerpt en realiseert jouw online webshop verkoopkanaal gezamenlijk, door jouw wensen te combineren met onze kennis van Prestshop is het eindresultaat een mooie, duidelijke webshop uit Schiedam die jouw bezoekers uitnodigt het nodige bij je te bestellen.

Jouw nieuwe webshop

Uw online winkel moet natuurlijk perfect zijn. Als de bezoeker namelijk in uw online winkel is, moet deze natuurlijk niet weg gaan zonder iets te kopen. Om dit te bereiken leveren wij webshops altijd met een uniek ontwerp zodat u een compleet eigen identiteit heeft.
Met Prestashop hebben wij toegang tot een tal van modules en thema's die geheel aan te passen zijn naar jouw wensen.

√ Webshop 100% afgestemd op jouw wensen
√ Veilig online betalen
√ Alle gangbare betaalmethoden worden ondersteund
√ Goede resultaten in Google (SEO)
√ Gemakkelijk producten beheren
√ Product en klantbeheer via CMS
√ Professionele uitstraling
√ Werk samen met een Internet Bureau uit Schiedam

Begeleiden met SAAS oplossingen

Colander Concepts kan je ook begeleiden in het maken van een webshop via een SAAS oplossing. SAAS staat voor Software As A Service/ Er zijn diverse bedrijven die een webshop aanbieden die je zo online kan gaan gebruiken en kan inrichten naar jouw wensen.
Deze inrichting kunnen wij van je overnemen, zodat je meer kunt richten op je winkel of andere zaken die je moet regelen met het opzetten van je bedrijf.

Er is bij Colander Concepts ervaring met mijnwebwinkel.nl en Lightspeed. Maar we kunne je ook helpen met Shopify. Dit zijn in onze ogen goede aanbieders waarmee je een nieuwe moderne webshop neer kunt zetten om je klanten uit Schiedam te kunnen bedienen.

Natuurlijk wordt je webshop via een SAAS oplossing ook door ons geoptimaliseerd zodat het goed te vinden is als je potentiele klanten gaan zoeken via Google of Bing.
Je ontvangt van ons zes maanden gratis een zoekwoorden en organisch verkeer monitoring.
We adviseren je over welke producten goed lopen en welke en sturen je een beetje bij, zodat we alle producten onder aandacht van je klant kunnen brengen.

Neem contact op voor een offerte

Wanneer je interesse hebt in onze diensten, neem dan contact via het contactformulier.
We zullen je zo snel mogelijk contact met je leggen over onze dienstverlening en een offerte uitbrengen.
Nieuwe projecten kunnen doorgaans binnen een week of korter al van start gaan.

Wij vragen bij aanvang van het project een aanbetaling van 50%

Webshop laten maken Schiedam | Colander Concepts Logo