website in 1 dag laten maken

helemaal in jouw huisstijl

Stel je iedere keer het maken van je website uit? Komt het er maar niet van? Je hebt er even geen tijd voor?
Dan is het nu tijd voor een nieuwe professionele website met een gebruiksvriendelijk design in 1 dag te laten maken.
Dit kan zeker met de hulp van Colander Concepts. We starten om 08:00u en eindigen rond 18:00u.
Na oplevering is de website klaar voor lancering en kan je via de social media kanalen melden dat je online bent. Hoe fantastisch is dat!?
Je website zal in het CMS Wordpress gemaakt worden, we maken gebruik van een thema die kunnen aanpassen voor een groot aantal branches.
Tevens ontvang je een vragenlijst over hoe de website ingericht moet worden, welke teksten we moeten gebruiken en het gebruik van je huisstijl, het logo en afbeeldingen.
Natuurlijk zorgen we dat jouw website zoekmachine vriendelijke gaat worden, zodat de zoekrobots jouw website goed kunnen uitlezen en je snel zichtbaar zal zijn in de zoekresultaten.

Aan het einde van de dag geven we het beheer van je website weer in zijn geheel aan je terug.
Je hebt na de lancering nog 14 dagen ondersteuning, heb je vragen over je hosting of het aanmaken van nieuwe pagina´s of artikelen? Dan kan je altijd contact opnemen en wordt je netjes te woord gestaan of we kijken mee via Google meet. We lopen jouw vraag stap voor stap door en voeren de oplossing eventueel direct door.

Ben je klaar voor een website in 1 dag? Neem dan contact op via het contactformulier.

Website in 1 dag - colanderconcepts.nl

Website in 1 dag laten maken en maak gebruik van de zomerdeal: betaal geen €400 maar €199! Ben je benieuwd uit welke templates je kan kiezen? Neem contact op en we kunnen een paar voorbeelden naar je toezenden. Vermeld daarbij voor welke branche je werkzaam bent.

Niet gevonden wat je zocht? Mail je vraag door en we kunnen altijd een maatwerkoplossing aanbieden.

Templates

Per branche heeft Colander Concepts een template waarop verder borduurt kan worden. Je levert zelf je content en foto´s aan. De website wordt zoekmachine geoptimaliseerd, je website zal snel zijn en is goed uit te lezen door de zoekmachines.

Zoekmachines

Met het SEO maandabonnement wordt je website maandelijks geoptimaliseerd voor de zoekmachines. Neem je dit maandabonnemet af bij je aanvraag, dan betaal je niet de eenmalige kosten van €150.

Pagerank

Colander Concepts zal een zoekwoorden scan uitvoeren, wat doet jouw concurrentie op het internet? Waar blinkt je concurrentie op uit en waar liggen jouw kansen? Het rapport zal dit laten zien en jouw organisch verkeer zal zeker gaan groeien.

website in 1 dag samengevat

Jouw website met een mooi design voor startende en voor de dienstverlende ondernemers, zoals een coach of boekhouder.
Wil je een professionele website van hoge kwaliteit, maar niet te duur? Kies dan voor de dienst website in 1 dag.
De snelste manier om aan de slag te gaan met jouw website. De website wordt gemaakt in Wordpress en heeft maximaal 4 pagina''s, welke je later zelf kan uitbreiden.

Jouw eigen website – 4 pagina''s, je website is uit te breiden zodra jouw bedrijf gaat groeien
Teksten zoekmachine geoptimaliseerd, met behulp van de modernste software
WordPress – gemakkelijk zelf te beheren
100% responsive – voor mobiel en tablet, altijd goed leesbaar
14 dagen garantie – herstel en aanpassingen aan het ontwerp
Transparant – Zomerdeal, betaal geen €400 maar €199

Na een telefonisch gesprek wordt jouw dag vastgezet om je website te bouwen. Van 08:00u tot 18:00u, met een overlegmoment halverwege de werkdag. Bij deze dienst zit geen hosting inbegrepen, dit kan wel tegen kostprijs voor je worden aangeschaft.

Denk goed na over wat je wilt bereiken met je website, wie is je doelgroep, wat zijn je wensen en waarom wil je een (nieuwe) website.
Het komt vaak voor dat een websitebouwer aan de slag gaat en die bouwt jouw website zonder deze vragen te stellen. Met als resultaat: teleurstelling en een slechte relatie met je websitebouwer. Een goede voorbereiding is het halve werk. Je ontvangt daarom vooraf een vragenlijst die het een ander voor je gaat verduidelijken, maar het voorkomt ook misverstanden op de dag van het bouwen. Het bouwen gebeurt overigens op afstand.

Wordpress

In den beginne was Wordpress een eenvoudig Content Management Systeem (CMS) waarmee je op eenvoudige wijze een blog kon maken. Ondertussen kan je met WordPress veel meer dan alleen een blog maken. Je kunt er complete websites mee maken. Je zal in goed gezelschap zijn, grote merken en bedrijven maken ondertussen ook gebruik van WordPress.
WordPress is open source, de broncode kan door iedereen bekeken worden en hierdoor is een grote groep programmeurs ontstaan die dagelijks bezig zijn met het verbeteren van WordPress. Dankzij deze programmeurs wordt ervoor gezorgd dat WordPress stabiel blijft, met de tijd meegaat en er regelmatig (beveiliging) updates komen.

Hosting

Zoals gezegd zit bij deze dienst geen hosting inbegrepen, omdat we de website aan je overdragen zodra het helemaal gereed is. Maar wat is hosting eigenlijk?
Hosting is het wegzetten van je website bij een bedrijf die grote datacenters heeft met veel rekenkracht en jouw website koppelt met het internet.
Over de hele wereld zijn er veel van dit soort bedrijven te vinden, ook in Nederland. Colander Concepts adviseert Vimexx, neem bij deze hostingpartij het pakket Compleet af.

Google Mijn Bedrijf

Met Google Mijn Bedrijf vergroot je jou kansen om lokaal weergegeven te worden op bijvoorbeeld Google maps en hoog in de zoek resultaten komen te staan. Bedrijven kunnen gratis deze vermelding op Google claimen en hun bedrijfsgegevens laten opnemen zoals, telefoonnummer, adres, openingstijden, betaalmethoden etc.
Naast dat je vermeld staat als bedrijf, kunnen jouw klanten reviews achterlaten. Reviews zorgen voor goede reclame, wanneer klanten zien dat andere mensen je bedrijf aanbevelen wekt dit vertrouwen. Ook laat het Google zien dat je bedrijf actief is, je kunt klanten eenvoudig uitnodigen om reviews te schrijven.

Bij onze dienst website in 1 dag zit een gratis Google Mijn Bedrijf Service, er zal een Google Mijn Bedrijf site voor je worden aangemaakt.