website in 1 dag

helemaal in jouw huisstijl

Een website in 1 dag van Colander Concepts voldoet aan de nieuwste inzichten, geschikt voor mobiel gebruik en is veilig. Het stopt niet na deze ene dag, je hebt 14 dagen technische garantie.
Dezelfde dag nog online, zodat je ´s avonds al zelf content kan plaatsen, wie wil dat nou niet?
Colander Concepts heeft een maandabonnement voor de SEO optimalisatie, de website krijgt maandelijks een optimalisatie en je ontvangt wekelijks een optimalisatierapport. Je betaalt niet de eenmalige opstartkosten als je dit abonnement aanschaft bij een one-pager website.

Website in 1 dag - colanderconcepts.nl

Templates

Per branche heeft Colander Concepts een template waarop verder borduurt kan worden. Je levert zelf je content en foto´s aan. De website wordt zoekmachine geoptimaliseerd, je website zal snel zijn en is goed uit te lezen door de zoekmachines.

Zoekmachines

Met het SEO maandabonnement wordt je website maandelijks geoptimaliseerd voor de zoekmachines. Neem je dit maandabonnemet af bij je aanvraag, dan betaal je niet de eenmalige kosten van €150.

Pagerank

Colander Concepts zal een zoekwoorden scan uitvoeren, wat doet jouw concurrentie op het internet? Waar blinkt je concurrentie op uit en waar liggen jouw kansen? Het rapport zal dit laten zien en jouw organisch verkeer zal zeker gaan groeien.

One-Pager website

Een one-pager website met een mooi design voor startende en voor de dienstverlende ondernemers, zoals een coach of boekhouder.
Wil je een professionele website van hoge kwaliteit, maar niet te duur? Kies dan voor de dienst website in 1 dag.
De snelste manier om aan de slag te gaan met jouw website. De website wordt gemaakt in Wordpress en heeft 1 pagina, welke je later zelf kan uitbreiden.

One- pager website – 1 pagina, je website is uit te breiden zodra jouw bedrijf gaat groeien
Professioneel design – inclusief logo, gemaakt door een professioneel grafisch ontwerper
Teksten zoekmachine geoptimaliseerd, met behulp van de modernste software
WordPress – gemakkelijk zelf te beheren
100% responsive – voor mobiel en tablet, altijd goed leesbaar
14 dagen garantie – op technische problemen
Transparant – €850 ex btw is de totaalprijs

Na een uitgebreid gesprek over de telefoon wordt jouw dag vastgezet om je website te bouwen. Van 09:00u tot 18:00u, met een overlegmoment halverwege de werkdag. Bij deze dienst zit geen hosting inbegrepen, dit kan wel tegen kostprijs voor je worden aangeschaft.

Denk goed na over wat je wilt bereiken met je website, wie is je doelgroep, wat zijn je wensen en waarom wil je een (nieuwe) website.
Het komt vaak voor dat een websitebouwer aan de slag gaat en die bouwt jouw website zonder deze vragen te stellen. Met als resultaat: teleurstelling en een slechte relatie met je websitebouwer. Een goede voorbereiding is het halve werk. Je ontvangt daarom vooraf een vragenlijst die het een ander voor je gaat verduidelijken, maar het voorkomt ook misverstanden op de dag van het bouwen. Het bouwen gebeurt overigens op afstand.

Wordpress

In den beginne was Wordpress een eenvoudig Content Management Systeem (CMS) waarmee je op eenvoudige wijze een blog kon maken. Ondertussen kun je met WordPress veel meer dan alleen een blog maken. Je kunt er complete websites mee maken. Je zal in goed gezelschap zijn, grote merken en bedrijven maken ondertussen ook gebruik van WordPress.
WordPress is open source, de broncode kan door iedereen bekeken worden en hierdoor is een grote groep programmeurs ontstaan die dagelijks bezig zijn met het verbeteren van WordPress. Dankzij deze programmeurs wordt ervoor gezorgd dat WordPress stabiel blijft, met de tijd meegaat en er regelmatig (beveiliging) updates komen.

Hosting

Er zijn vele hostingpartijen te vinden, hieronder een tweetal aanbevolen hostingpartijen om jouw website te laten hosten.
Colander Concepts heeft zelf goede ervaringen met YourHosting. Maar kijk gerust op de websites van de andere partijen.
Kom je er niet uit, stuur dan een vraag in via het contactformulier. Voor een website met 1 pagina heb je niet het duurste pakket nodig.
Ga een beetje in het midden zitten, zeker als je wilt doorgroeien.

Vimexx - advies is om het pluspakket aan te schaffen
YourHosting
- advies is om het S pakket aan te schaffen

Google Mijn Bedrijf

Met Google Mijn Bedrijf vergroot je jou kansen om lokaal weergegeven te worden op bijvoorbeeld Google maps en hoog in de zoek resultaten komen te staan. Bedrijven kunnen gratis deze vermelding op Google claimen en hun bedrijfsgegevens laten opnemen zoals, telefoonnummer, adres, openingstijden, betaalmethoden etc.
Naast dat je vermeld staat als bedrijf, kunnen jouw klanten reviews achterlaten. Reviews zorgen voor goede reclame, wanneer klanten zien dat andere mensen je bedrijf aanbevelen wekt dit vertrouwen. Ook laat het Google zien dat je bedrijf actief is, je kunt klanten eenvoudig uitnodigen om reviews te schrijven.

Bij onze dienst website in 1 dag zit een gratis Google Mijn Bedrijf Service, er zal een Google Mijn Bedrijf site voor je worden aangemaakt.

Aanvraag website in 1 dag