Website laten maken - zorgvuldig en perfect

Een zorgvuldig ontworpen en perfect ontwikkelde website, wie wil dat nou niet?

Wanneer je kiest om een website of webshop te laten maken door Colander Concepts, krijg je een vragenlijst opgestuurd. Vul deze zo specifiek mogelijk in, aan de hand van de antwoorden op de vragenlijst krijg je een offerte opgestuurd. Er is kennis aanwezig van Wordpress en Prestahop, er wordt niet op maat code geschreven. Wij maken gebruik van standaard elementen.

Colander Concepts heeft een aantal pakketten waaruit je kan kiezen, van standaard tot aan maatwerk. Samen zoeken we het pakket wat het beste bij je onderneming past om jouw website te maken.

Website laten maken - Afbeelding van een werkplek.

Website in 1 dag

Een website, deze kan binnen één dag online zijn. Er wordt gestart om 08:00 uur en ´s avond om 18:00u is het gereed.
Keuze uit een groot aantal templates, waardoor er voor elke branche wel een website te maken is. Vraag vandaag nog een offerte aan.

Zomerdeal: Neem nu deze dienst af voor €199,-

Meer informatie over een website in 1 dag

Wordpress

Wordpress is een opensource CMS waarmee vele websites mee gebouwd zijn. Het is dus een populair systeem om websites mee te bouwen. Door het grote aanbod van Plug-ins is er voor elke wens wel een oplossing te verzinnen. Vraag vandaag nog een offerte aan.

Meer informatie over een Wordpress website


Prestashop

Net als Wordpress is Prestashop een opensource CMS, maar dan ontworpen om krachtige webshops te bouwen voor MKB ondernemingen.
Zeer geschikt als je naast jouw fysieke winkel ook een webshop wilt gaan houden. Vraag vandaag nog een offerte aan.

Meer informatie over een Prestashop webshop

Zoekmachine geoptimaliseerd

Al de opgeleverde websites en webshops worden zoekmachine geoptimaliseerd. De techniek, de teksten en foto's worden dusdanig opgeleverd dat zoekmachines zoals Google het eindproduct goed kan uitlezen. Om jouw website of webshop geoptimaliseerd te houden, zal dit bijgehouden moeten worden. Standaard is één uur per maand zoekmachineoptimalisatie inbegrepen.

Website laten maken en daarna?

Colander Concepts laat je na oplevering niet in de steek, wanneer je een website of webshop bij Colander Concepts afneemt, doe je dit voor twaalf maanden. In je pakket zit standaard acht uur support, voor als je een uitbreiding wilt toevoegen of een nieuwe landingspagina wilt toevoegen.
Je kunt altijd extra uren support inkopen of per uur afrekeken.

Een website laten maken vergt voorbereiding

Een website laten maken vergt voorbereiding. Voor dat je jouw website wilt laten maken, heb je al een goed idee hoe je website er uit moet gaan zien.
Immers, de maker van de website doet 1 op 1 wat de opdracht voorschrijft. Kijk eerst eens rond op het internet en doe inspiratie op voordat je een opdracht gaat verstrekken.
Denk goed na over zaken, wil je eigen foto's, stockfoto's gaan gebruiken of huur je een fotograaf in? Wordt het een simpele website of juist met veel pagina's? Hier hangt allemaal een prijskaartje aan vast, vraag vandaag nog een offerte aan en ontdek of het bij jouw verwachting aansluit.

Doelgroepen van Colander Concepts

Colander Concepts richt zich op het MKB, met name de kleine zelfstandige ondernemer die zichtbaarder wil zijn via het internet.
Al de diensten zijn hierop afgestemd. Collectief websites afnemen, bijvoorbeeld via een ondernemersvereniging, is bespreekbaar.

Aanvraag offerte

Opties en Hosting

Geef binnen jouw aanvraag aan of je een logo wilt laten ontwerpen, je al een webdomein (www.bedrijfsnaam.nl) hebt aangeschaft.
Hosting van de websites brengt Colander Concepts onder bij één van de grotere Nederlandse hostingbedrijven die bekend staat om de stabiliteit en veiligheid. Jouw website of webshop komt dus niet in het buitenland te staan.