SEO bureau Rotterdam

Zoekmachine optimalisatie voor ondernemingen uit Rotterdam

Meer klanten aantrekken op jouw website? Dat is een droom van iedere ondernemer. En dat is mogelijk en zelfs op langere termijn zelfs zonder dure advertenties! Door hoger in de zoekresultaten te komen te staan bij Google en Bing. Door gebruik te maken van jouw eigen websitepagina’s. Dit noemen we zoekmachine optimalisatie of ook wel SEO.

Over colander Concepts

Colander Concepts is een SEO Bureau uit de omgeving van Rotterdam, Schiedam om precies te zijn. We houden ons bezig om kleine ondernemingen en zpp´ers zichtbaarder te maken in zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo. Dit zichtbaar maken doen we door het toepassen van SEO op je website, maar als je nog geen website hebt, kunnen wij die voor je maken. Een one-pager website hebben wij zelfs in 1 dag online.
Google is marktleider, wij houden ons aan de regels van Google om een zo goed mogelijk SEO resultaat te behalen.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie is een strategievorm om op middel of lange termijn meer websitebezoekers naar je website te trekken. Want dat staat er te gebeuren zodra jij investeert in zoekmachine optimalisatie voor jouw onderneming uit Rotterdam. Zoekmachine optimalisatie zorgt dat iemand die een vraag heeft over jouw product of dienst op jouw website terecht komt. Bijvoorbeeld, wat kost een laptop?
Met behulp van zoekmachine optimalisatie kunnen wij jouw ondermening laten groeien naar een stabiel en winstgevend bedrijf.

De SEO processtappen

Dat potentiële klanten die op zoek zijn naar een laptop proberen wij naar jouw website te halen door producten en pagina's zo goed mogelijk af te stemmen op deze vraag.
We beginnen met de zoekwoorden: wat kost een laptop te verwerken in de productbeschrijvingen en op relevante pagina´s. Zodra de zoekmachines zien dat hiermee de vraag wordt beantwoord, zal dit telkens een beetje gaan stijgen in de zoekresultaten en uiteindelijk meer bezoekers gaan aantrekken. Content aanpassen is maar een onderdeel van het hele SEO gebeuren, we kijken ook naar de interactie snelheden, het gebruik van je afbeeldingen en de meta omschrijvingen. Allemaal onderdeel van online marketing.

Je wilt een succesvolle onderneming hebben in Rotterdam, dit kan alleen maar door de volgende stappen:

Stap 1: meer websitebezoekers
Stap 2: de juiste websitebezoekers
Stap 3: actieve websitebezoekers
Stap 4: geen websitebezoekers maar (potentiële) klanten

Zoekmachine optimalisatie een onmisbaar onderdeel van het succes en het voortbestaan van jouw bedrijf uit Rotterdam. Omdat Google marktleider is in Nederland, kunnen we eigenlijk niet meer om Google heen als je online successen wilt gaan halen. We gaan samen een aantal processtappen doorlopen om een zo goed mogelijk resultaat te behalen:

Processtap 1: Een gratis website audit, is je website nog gezond?
Processtap 2: Zoekwoorden bepalen per product of pagina
Processtap 3: Content aanpassingen
Processtap 4: Linkbuilding, links uitwisselen met relevante websites en blogs
processtap 5: de concurrentie bepalen, wat doet jouw concurrentie uit Rotterdam en waar scoren zijn het hoogst op?

SEO uitbesteden aan een seo bureau

Je besteedt jouw online marketing graag uit aan een marketingbureau uit de omgeving van Rotterdam die jouw branche goed snapt. Jouw doelstelling is met online marketing meer klanten te krijgen uit de omgeving van Rotterdam. Onze zoekmachine optimalisatie methode is goed van toepassing voor kleine ondernemingen uit o.a de volgende branches:

Detailhandel met of zonder webshop
Wonen en slapen
Keuken en badkamer
Hoveniers
Bouw en schilderwerken
Garages
Pedicures/Schoonheidsspecialisten
Kappers
Nagelstudio´s
Zelfstandig boekhouders
Juristen/Advocaten

Wil je binnen je bedrijf rustig aan beginnen met een klein SEO budget? Of de online marketing groot aanpakken met landingspagina’s en veel (dure) backlinks? Wat jouw budget en doelstelling ook is: stap voor stap kunnen wij met behulp van een van de hulpmiddelen van online marketing jouw online doelstelling gaan halen. Zoekmachine optimalisatie is maakt daar een groot onderdeel van uit, dit is altijd je eerste stap. Vraag vandaag nog een gratis website audit aan.

Wat is belangrijk voor SEO?

Doordat tegenwoordig alle websitesystemen qua techniek goed in elkaar steken, gaat onze eerste aandacht uit naar on-page zoekmachine optimalisatie. Binnen zoekmachine optimalisatie (SEO) is on-page optimalisatie de eerste stap. Onze processtappen 2 en 3.

Een specialist van Colander Concepts optimaliseert jouw website, we kijken o.a. naar het titelgebruik, productbeschrijvingen, metadata. Zoekwoorden verwerken wij subtiel in de teksten en de essentiële onderdelen van uw webpagina (SEO-titels, meta descriptions, alt elementen, bodytekst, headings en andere belangrijke componenten), zodat Google en andere zoekmachines jouw website eenvoudig uit kan lezen.
We verliezen hier natuurlijk niet de klant uit het oog, de teksten zullen goed leesbaar blijven voor een mens.

Zodra on-page processtappen van je website zijn uitgevoerd, kan jouw zoekmachine optimalisatie specialist beginnen met het uitbreiden van de online autoriteit van uw bedrijf door middel van linkbuilding. Ons SEO bureau breidt de autoriteit van uw website gefaseerd uit, met geoptimaliseerde anchorteksten, relevante en diverse links en een goede verhouding tussen follow en nofollow. Maar wat is linkbuilding nu precies?

Linkbuilding is het verzamelen van contacten met andere websites, er worden contacten gelegd met collegaś uit Rotterdam en omgeving binnen jouw branche voor een linkruil. Er wordt gekeken of je ergens een blog kan schrijven op een website met relevantie uit jouw branche.

Ook binnen je website kijken we welke pagina´s met elkaar verbonden kunnen gaan worden en of we linkje maken naar relevantie website, met bijvoorbeeld achtergrond informatie over de producten die je aanbiedt via een producent.

Content is king

Om je website zo goed mogelijk te laten scoren, is er een een online marketing regel.
Content is king, we kijken kritisch naar je pagina en/of productbeschrijvingen en al naar gelang welk SEO abonnement je hebt gekozen, wordt dit voor je aangepast of we geven de SEO specialist geeft je advies hoe dit te doen. Hier nemen we regelmatig contact met over op.

Inzet voor een goed resultaat

Colander Concepts zal zicht tot het uiterste inzetten om een zo goed mogelijk resultaat te behalen met zoekmachine optimalisatie. We willen jouw onderneming uit Rotterdam zo goed en zo hoog mogelijk wegzetten in de resultaten van Google en Bing.
Maar er kan geen garantie worden afgeven dat deze resultaten ook behouden blijven, zoekmachine optimalisatie is een continu proces. Voor de eerste goede resultaten moet je aan een termijn denken van zo´n vier tot zes maanden. Dan krijg je met SEO de hoge posities te zien.

Colander Concepts beschikt over moderne middelen om je de beste resultaten te laten behalen en je concurrentie uit Rotterdam en omgeving te overtreffen. Je ontvangt wekelijks overzichten van de behaalde resultaten, we monitoren vijf zoekmachines. Waaronder Google, Bing en Yahoo.
Aan de hand van het door jouw gekozen SEO abonnement, zullen wij ook jouw zoekwoorden inrichten in deze rapportages. Wij hebben verschillen de SEO maandabonnementen beschikbaar, voor elk budget is er wel een SEO abonnement voor jouw onderneming uit Rotterdam van toepassing.
We helpen je ook bij de marketing op Facebook en Instagram.

Neem contact op

Ben je klaar om je onderneming zichtbaarder te maken aan je klanten uit Rotterdam en omgeving? Wil je met je bedrijf scoren met lokale SEO? Neem dan vandaag nog contact op met het SEO marketing bureau Colander Concepts en maak een start om met je bedrijf hoger in Google terecht te komen.
Het eerste wat onze SEO specialist voor jouw gaat doen, is het maken van een website audit.

Dit is geheel gratis en geeft je een goed beeld hoe je website of webshop er voor staat.
Een essentieel onderdeel van SEO, je moet de nullijn bepalen.
Aan de hand van dit rapport zie je ook hoe Google naar jouw website kijkt, zo kunnen we de doorlooptijd bepalen en een schatting maken van het aantal uren. Na het eerste contact wordt dit direct uitgevoerd.

Je kan contact leggen via het contactformulier en je wensen duidelijk beschrijven. Maar rechtsboven deze pagina bevindt zich een QR code, daarmee kan je contact leggen via Whatsapp.
We sturen via Whatsapp een overzicht van onze diensten, zodat je dit rustig kunt doorlezen.

SEO Bureau Rotterdam - Neem contact op via Whatsapp - colanderconcepts.nl

Neem contact op via Whatsapp